The Lab
previous_open_issue.png
Go to the previous open issue
previous_issue.png
Go to the previous issue (open or closed)
star_faded.png
Please log in to bookmark issues
enhancement_small.png
Open Enhancement FP-27 Thumbnail
next_issue.png
Go to the next issue (open or closed)
next_open_issue.png
Go to the next open issue
Description
I am trying to display thumbnails if my featured posts and everything is working fine. The thing is that the image for thumbnail is not generating (not cropping) by the params I've set up on plugin's settings page. Sure, the style of my choice is added to <img> tag, but this is not working when you have some narrow images uploaded. Can you, please, fix this.
[[Image:http://dl1.joxi.net/drive/2016/06/17/0012/3895/831287/87/2eb3517c04.png|Screenshot]]
Comments (0)
There are no comments
History
Issue basics
  • Type of issue
    Enhancement
  • Category
    Not determined
  • Targetted for
    Not determined
  • Status
    New
  • Progress
  • Priority
    Not determined
User pain
  • Type of bug
    Not triaged
  • Likelihood
    Not triaged
  • Effect
    Not triaged
Affected by this issue (0)
There are no items
People involved
Times and dates
  • Posted at
  • Last updated
  • Estimated time
    Not estimated
  • Time spent
    No time spent
    Click here to see time logged against this issue
Issue details
  • Targeted for Release
    Not determined
  • Plugin Edition
    Free Version
Attachments (0)
There is nothing attached to this issue
Commits (0)
There are no code checkins for this issue
Duplicate issues (0)
This issue does not have any duplicates